Trackpointer de specialist op het gebied van GPS Trackers

De beste GPS trackers kopen voor het volgen van voertuigen, machines, boten, vaartuigen, landbouwobjecten en fietsen? Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. In hun eigen ontwikkelde fleetmanagement platform Trackpointer kunt u eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk uw systemen volgen. Dit is ideaal als wagenparkbeheer, als bootverhuurder of als taxibedrijf, maar ook voor uw privé auto, camper of caravan kan dit interessant zijn.

Voor meer informatie hierover kijk op: https://www.trackpointer.nl

Bouwbedrijf Regeling Beerzeveld BV is een bekend familiebedrijf en sinds de jaren ’30 actief in de bouw. Jarenlange ervaring op het gebied van nieuw- en verbouwen van (half)vrijstaande woningen. luxe villa’s projectbouw en utiliteitsbouw. Zij helpen u graag bij uw bouwplannen

Bouwplannen of voor meer informatie? Kijk op: https://www.bouwbedrijfregeling.nl/

 

logo-prosman.fw_

Prosman verreikerverhuur bestaat inmiddels een aantal jaren. Dagelijks zetten zij hun in voor aannemers, groenvoorzieners, glaszetters, stallenbouwers en tal van andere bedrijven. Ze zijn onderscheidend door hun machinist, nuchterheid en ons doorzettingsvermogen. Ze denken altijd met u mee en hebben dan ook een breed assortiment met alle denkbare hulpstukken. U vraagt, wij draaien. Dat is dan ook hun motto.

Meer informatie op: https://prosmanverreikerverhuur.nl

 

Almat Laren is veelzijdig bedrijf gevestigd in het Gelderse Laren. Zij bieden u een ruim programma aan producten en diensten op het gebied van industrie, groentechniek, landbouw en verhuur.

Almat Laren is uw partner voor de verkoop, de verhuur, het onderhoud en de reparatie van uw machine. 
Service, een goede prijs- en kwaliteitsverhouding, innovatie, transparantie 
en betrokkenheid zijn voor het 
bedrijf de belangrijke speerpunten. 

Meer informatie op: https://www.almatlaren.nl/

 

OQ Value B.V. is een officiële distributeur van Shell. OQ Value levert naast de brandstoffen en smeermiddelen van het merk Shell ook de tankpassen (EuroShell en lokale tankpassen). Het bedrijf heeft 4 vestigingen door heel Nederland waardoor er altijd wel een vestiging bij u in de buurt zit. Door deze regionale aanwezigheid kunnen zij u snel van dienst zijn.

Meer informatie op: https://www.oqvalue.nl

 

MSV Mechanisatie service Veluwe.  Wilt u een biogas motor laten reviseren of is er onderhoud nodig? MSV biedt onderhoud van wkk’s en gasmotoren van groot naar klein. Ook voor storingen zijn hun oproepbaar, hiervoor zult u bij hun op het juiste adres zijn. 

Daarnaast kunnen ze voor u een volledig gas voorbehandeling optimaliseren voor een effectievere werking.

Wilt u contact opnemen? Kijk dan op: https://mechanisatieserviceveluwe.nl/

 

Bij InfraVak kun je verschillende vakopleidingen volgen in de gww sector. GWW staat voor grond-, weg- en waterbouw, ook wel infra genoemd. Je leert jouw toekomstig beroep bij één van de leerbedrijven bij jou in de buurt. Dit doe je gemiddeld vier dagen in de week waarbij je altijd werkt onder leiding van een ervaren vakman die jou alle fijne kneepjes van het vak leert. Wil jij een betaalde opleiding in de infra volgen terwijl je lekker buiten werkt, baangarantie hebt én een goed salaris ontvangt? Kijk dan op: https://infravak.nl/

 

Loon- en Grondverzetbedrijf Vrielink Joppe bestaat al sinds 1945. In 2011 heeft Dirk van Helvoort het bedrijf overgenomen van de Familie Vrielink. Dirk heeft gedurende de eerste jaren het bedrijf voortgezet onder dezelfde naam. Maar vanaf 1 januari 2017 heet Vrielink Joppe: de Poorte Joppe.

De Poorte Joppe is een allround bedrijf met 18 vaste medewerkers en een groot aantal flexibele arbeidskrachten. U kunt bij het bedrijf terecht voor onder andere straat-, sloop- en grondwerk. Daarnaast hebben zij ruime ervaring in het aanleggen van rioleringen. Meer informatie op: https://www.depoortejoppe.nl

 

Jan Zevenhuizen B.V.  Familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat. Alle bedrijfsonderdelen bij elkaar maakt dat hun inzetbaar zijn voor kleine particuliere werken tot grote infrastructurele werken. Ze hebben een groot modern machine- en wagenpark met ervaren en professionele vakmensen. Van afvalcontainers, bodemsanering, riolering,  grond & sloopwerk tot bestrating en transport kunt u bij hun terecht. Meer informatie op http://Janzevenhuizen.nl

Techniek Voorst,  De naam zegt het al, voor electrotechnische dienstverlening moet u bij techniek voorst zijn. Een eenmanszaak die klaar staat voor kleine en grotere klussen. Mocht u dus opzoek zijn naar een Electricien dan bent u hier op het juiste adres.